Dafne #1 bij FBK Games in Hengelo

23-05-2016

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, de 35ste editie van de FBK-Games.
Onze ambassadrice Dafne Schippers sprintte natuurlijk weer de sterren van de hemel. Met een geweldige toptijd van 22.02 seconden op de 200 meter behaalde zij de eerste plaats. Een geweldige prestatie waar wij als supporter heel trots op zijn!

Natuurlijk waren wij als NS Supporter van Bewegen ook aanwezig op dit mooie evenement. Met de NS KidsClub hebben we weer veel kinderen enthousiast weten te maken voor bewegen en sporten. Door middel van leuke spelactiviteiten konden kinderen kennis maken met speerwerpen, hordenlopen, sprinten en konden zij hun energie kwijt tijdens het levensgrote twister. Als beloning konden zij ook nog met hun grote voorbeeld Dafne Schippers op de foto. De dag werd met veel plezier en enthousiasme beleefd.

Ondanks het slechte weer vonden wij het een prachtige dag. Een groot applaus voor alle sportievelingen die zelf hebben deelgenomen aan de Marikenloop en aanwezig waren tijdens de FBK-Games. Maar ook voor de supporters die zich door weer en wind een weg hebben gebaand naar het evenement.

Met veel plezier kijken wij terug op dit mooie weekend. Bekijk hier de foto’s van de evenementen en tag jezelf!