Support Dafne in Hengelo (op weg naar Rio)

10-05-2016

De belangrijkste en leukste atletiekwedstrijd van Nederland staat weer voor de deur. De FBK-Games is dé Nederlandse klassieker en het evenement maakt deel uit van de IAAF World Challenge. De AA Drink FBK Games is vernoemd naar Fanny Blankers-Koen. Zij was in 1948 goed voor vier gouden medailles op de Olympische Spelen en werd in 2000 door de IAAF gekozen tot beste atlete van de 20e eeuw.

Zondag 22 mei vindt de 35e editie plaats. Voor de organisatie van deze atletiekwedstrijd een jubileum editie en daarom zijn wij, Supporter van Bewegen, ook van de partij! Op het evenement zullen wereldtoppers en oude FBK-helden elkaar weer ontmoeten. Zo is onze eigen, ‘Koningin van de Sprint’, Dafne Schippers ook van de partij. Zij gaat voor de titel op de 200 meter.

Om iedereen het plezier van bewegen te laten beleven zijn wij van Supporter van Bewegen aanwezig met de NS KidsClub! Ren bijvoorbeeld hard in een looprad en kijk of je sneller bent dan Dafne Schippers, loop virtueel over horden en probeer zo ver mogelijk een speer te werpen. Op deze manier kunnen kinderen laten zien wat ze in hun mars hebben en komen ze er op een leuke manier achter wat hun talenten zijn.