NS brengt kinderen in beweging met de NS KidsClub

09-02-2018

Zoals je misschien al wel weet is NS Supporter van Bewegen. NS probeert heel Nederland in beweging te krijgen en te houden. Wij moedigen iedereen aan te wandelen of hard te lopen. Bijvoorbeeld door aanwezig te zijn bij de talloze hardloop- en wandelevenementen die Nederland rijk is. Misschien heb je ons team al wel eens gezien!

Op een speelse manier kennis maken met sport
Om ook kinderen enthousiast te maken over dat bewegen leuk en belangrijk is, hebben wij de NS KidsClub in het leven geroepen. Samen met de Atletiekunie willen wij kinderen op een speelse manier kennis laten maken met bewegen en sporten. 


Op 19 en 22 juli 2016 waren wij met de NS KidsClub bij de 100ste Nijmeegse Vierdaagse, bekijk hier de foto's!


In 2018 staat de NS KidsClub bij vele kidsruns door heel Nederland. Hieronder alvast de eerste evenementen op een rijtje. Wij hopen jullie daar te zien!

1. NN Marathon Rotterdam – 7 en 8 april 2018
2. Kidsloop (Nijmeegse Vierdaagse) – 14 t/m 20  juli 2018

Op bovenstaande loopevenementen staat NS Supporter van Bewegen met vijf verschillende atletiekspellen, deze spellen vormen de NS KidsClub. Loop virtueel over hordes of probeer zo ver mogelijk een speer te werpen. Op deze manier kunnen zij laten zien wat ze in hun mars hebben en komen ze er op een leuke manier achter wat hun talenten zijn en dat bewegen goed voor je is!

Supporter van Bewegen Community
Naast de activaties op stations hebben wij een online platform ontwikkeld (ns.nl/reisjefit). Hier vind je een evenementenkalender (hardlopen en wandelen), de foto’s van loopevenementen en een interactieve wandelkaart om jou te motiveren en te inspireren om (meer) te gaan bewegen.