Sportieve zondag in Zandvoort, Venlo en Utrecht

21-03-2016


Sportieve zondag voor Supporter van Bewegen


De sportiefste zondag van dit jaar, is voor Supporter van Bewegen plezierig verlopen. Op maar liefst drie stations werd ons vrolijke gele team ingezet om deelnemers en supporters welkom te heten, succes te wensen en de weg naar de start te wijzen.

Op Utrecht Centraal stonden hostessen klaar om bezoekers van de Utrecht Marathon de weg te wijzen naar de gratis pendelbussen. Dat was maar goed ook want binnen no-time kwamen de eerste deelnemers al vragen waar ze heen moesten. Juist omdat er geen grote loopstroom van deelnemers en supporters was, was het niet vanzelfsprekend waar men moest zijn. Het contact werd daardoor persoonlijk en de waardering hoorbaar groot. Ook de medewerkers op het station kwamen nieuwsgierig vragen wat er aan de hand was.

Tegelijkertijd vond in het Noordelijke deel van Limburg de Venloop plaats. Op station Venlo aangekomen konden de deelnemers en supporters niet om de gele zee op het stationsplein heen. De supporters kregen ballonnen en ‘HUP-klappers’om de deelnemers aan te moedigen. Bij de finishlijn zorgde dit voor een groot feest en een hoop geklapper.


Maar het grootste gele feest van vandaag was toch wel te vinden in Zandvoort bij de Zandvoort Circuit Run. Wat een stroom aan fanatieke hardlopers en supporters kwam daar uit het kleine stationnetje, recht in het spoor van support. Onze aanwezigheid, het energievolle bandje en de leuke foto’s zorgde voor veel blije mensen. Ook medewerkers van de organisatie van de Zandvoort Circuit Run kwamen even langs voor een sportief kiekje. Om half 3 kwamen de eerste lopers over het parcours vlak langs onze activatie. De roeptoeterstoel werd snel omgedraaid en de lopers kregen een extra boost en een luid applaus mee tot aan de finish.


Achteraf kregen we veel leuke reacties van de deelnemers:
‘Jullie waren zo leuk. Jullie hebben er voor gezorgd dat ik met een smile heb gelopen tot aan de finish!’
‘Leuk jullie te zien langs de kant! #topsupporters’
‘Ik vind jullie zo leuk! Met volle energie tot het laatste moment. Top actie!’

Al met al een zeer geslaagde dag voor NS Supporter van Bewegen.