Voor wie loop jij warm?

12-02-2016

14 februari mogen we er over de hele wereld weer aan geloven, want dan staat Valentijnsdag weer voor de deur. De dag waarop de kleur rood net zo centraal staat als onze stations. De dag van hartjes, chocolade, maar vooral liefde! Natuurlijk kunnen wij als Supporter van Bewegen, deze dag niet aan ons voorbij laten gaan. We lopen namelijk bijna allemaal wel voor iemand warm. Zo lopen wij warm voor de glimlach die we op het gezicht van onze reizigers zien!
Maar wat nou als 14 februari voor jou een dag is die niet snel genoeg voorbij kan gaan? Dan is dat voor ons een reden om hier iets aan te doen. Dit jaar zorgt NS Supporter van Bewegen ervoor dat Valentijnsdag een dag wordt om nooit te vergeten! Hoe vaak komt het wel niet voor dat je op het station een spetter ziet lopen die je het liefst achterna zou rennen? Om je nu een kans te geven om met een spetter in contact te komen, worden de centraal stations van Haarlem en Utrecht op 12 februari omgetoverd tot het ‘Perron van de Liefde’. Neem dus lekker plaats in de ‘lovematch booth’ en krijg de mogelijkheid iets langer naar haar of hem te kijken of om net iets meer over hem of haar te weten te komen. Kortom, je krijgt de kans om je trein te missen en samen met je match de volgende te pakken naar Amsterdam voor een leuke koffie date. Klikt het nou zo goed dat jullie meer date tripjes met de trein willen maken? Zorg dan zeker dat je mee doet aan deze actie en maak kans op twee gratis treinkaartjes naar Parijs op 14 februari. Zo wordt het een Valentijnsdag wordt om nooit meer te vergeten.

Ga vandaag (12 februari) ook naar ‘Perron van de liefde’ in Utrecht of Haarlem. Wie weet vind jij dit jaar je ware liefde <3