NS en bewegen

08-03-2015


Wanneer je reist ben je aardig actief bezig. Dat klinkt misschien gek, maar als je met het openbaar vervoer reist beweeg je al snel 30 minuten per dag. Want je reist niet van station naar station, maar van deur tot deur. Tijdens deze reis gebruik je de fiets, pak je de bus of juist het vervoersmiddel wat je altijd bij je hebt: de benenwagen!

NS moedigt iedereen aan te wandelen of hard te lopen. Bijvoorbeeld door aanwezig te zijn bij de talloze hardloop- en wandelevenementen die Nederland rijk is. We helpen, informeren en begeleiden je met plezier naar de start of de finish van een evenement. De evenementenkalender wordt voortdurend aangevuld. Daarnaast zijn er meer dan 700 mooie wandelingen voor je uitgestippeld vanaf NS-stations. We zijn niet voor niets Supporter van bewegen. Ontdek op onze fotopagina dat bewegen niet alleen heel gezond is, maar ook heel leuk.

In 2014 was NS Supporter van bewegen voor het eerst aanwezig bij een evenement tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Na een paar voorzichtige experimenten in het najaar van 2014 hebben we in 2015 flink uitgepakt bij 27 verschillende hardloop- en wandelevenementen. Hierdoor hebben we een stevig fundament gebouwd voor een mooi 2016. Benieuwd naar alle evenementen waar Supporter van bewegen komend jaar bij aanwezig zal zijn? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk evenement om aan deel te nemen? Neem in dat geval een kijkje op onze evenementenpagina.