Sportieve Sinterklaascadeaus

24-11-2015


De decembermaand ligt om de hoek en dat betekent natuurlijk dat de goedheiligman weer in het land is. Momenteel is hij met zijn club pieten hard bezig om voor iedereen de leukste presentjes te halen. Maar waar maakt de sint de sportieveling nou gelukkig mee? Hier zijn 7 cadeautjes die niet mogen ontbreken op het verlanglijstje van de sportieve mens!


1. Allereerst gaat de Sint jou deze pakjesavond van al jouw ergernissen tijdens het lopen afhelpen. Struikelen over losse veters? Nooit meer met de Clicktight! Dit handige klipje houdt zo de goede spanning op jouw veters vast.
2. Een andere ergernis is het geklap van je sleutels tegen je lichaam en het “niet weten waar je de telefoon moet laten” probleem. De Flipband is een band met veel stretch die je om je middel draagt. Hierin kun je sleutels, telefoon en andere kleine producten in doen. Ze verplaatsen niet, maar blijven stevig op zijn plek.
3. De volgende irritatie zal ook zeker geen vreemde zijn: oortjes die uit je oor vallen. De oortjes van Sennheiser zijn speciaal voor de sportsituatie gemaakt. Zo kun je ongestoord doorlopen.
4. Nu deze ongemakken de wereld uit zijn geholpen is het tijd voor de zichtbaarheid. Het zal toch namelijk niet gebeuren dat je ongezien gezond bezig bent?! De Nathan Light Spur schoen verlichting is een led-lampje die je om je sportschoenen heen kunt klikken. Zo geven je schoenen in het donker veel licht en wordt je nooit meer over het hoofd gezien.
5. Iets wat je ook niet ongezien wil laten zijn je resultaten. De miCoach X_Cell en Stoffen Transmitterband van Adidas is een band die je hartslag, spronghoogten intensiteit en (reactie)snelheid meet. Zo kun je precies zien waar groeimogelijkheden liggen en wat je sterke punten zijn.
6. Het laatste wat je wil na je work-out is spierpijn. Een Foam Roller is een goed hulpmiddel dat dit helpt te voorkomen. Door je spieren over deze “rol” te laten bewegen zullen je spieren sneller herstellen en voorkomt het spierpijn.
7. Afsluitend eentje in de categorie verwennerij: een Beurer voetbad. Dit badje geeft je voeten een luxe verzorging met o.a. massages, magnetische velden en infrarood punten.


Als dat niet genieten is dan weet de Sint het ook niet meer!