Ongekende kleurenpracht

26-10-2015


We kunnen er niet meer omheen, de herfst is nu toch echt ingetreden in ons land. De natuur verandert en dat betekent de start van een prachtig en populair wandelseizoen.

Onze NS-ambassadeur WandelBart heeft een aantal prachtige herfstwandelingen uitgezet onder het thema 'Blaadjespaadjes'. Zijn wandelingen beginnen en eindigen altijd op een NS-station. Handig, want zo kun je als je de trein uitstapt meteen beginnen. WandelBart leidt je naar kleurige weggetjes en slingerpaadjes waarbij de kastanjes, beukennootjes en eikeltjes voor het oprapen liggen. Heerlijk struinen door de gele, oranje en koperrode bladeren terwijl de zon de bomen in vuur en vlam zet. Daarnaast kent de herfst een grote diversiteit aan mooie paddenstoelen. Wie weet zie jij onderweg wel een elfenbankje of de zeer bekende vliegenzwam met rode hoed en witten stippen.

Kortom, genoeg te beleven tijdens deze mooie herfstwandelingen. Kijk, lees en ga er vooral op uit deze herfst! Alle blaadjespaadjes zijn overigens hier te vinden.