Vierdaagse (trein)feitjes

01-07-2015

De Vierdaagse is groot. Heel groot. Rond de 45.000 deelnemers, 1.500.000 feestvierders en ruim 300.000 treinreizigers kunnen we verwachten voor de editie van 2015. Hiermee is het direct het grootste evenement wat Nederland kent. Bovendien is het een week lang feest. Hier is Supporter van bewegen maar wat graag onderdeel van. Naast onze aanwezigheid in de stad komt er een hoop bij kijken op het gebied van aangepaste dienstregeling rondom die feestelijke week. Zo worden er deze week veel extra treinen en personeel ingezet.

Ook ons HUP-team is dit jaar weer te vinden op het station, namelijk van zaterdag 18 juli t/m vrijdag 24 juli. Sprake van een herhaling van vorig jaar is er zeker niet! Kijk bijvoorbeeld eens rond of je onze nieuwste aanwinst van het Supporter van bewegen team kunt spotten op het station.

Daarnaast hebben we dit jaar (weer) een speciaal aanbod rondom de Vierdaagse. Voor slechts 20 euro brengen we je van elk station in Nederland naar Nijmegen. En weer terug. Voor het bedrag van 36 euro krijg je hier ook een bus blarenpas bij. Met deze pas kun je een week lang onbeperkt bussen door Nijmegen. Klik om jouw kaartje te bemachtigen op http://www.spoordeelwinkel.nl/product/nijmeegse-vierdaagse