Nieuw: verlengde NS trail door Utrechtse Heuvelrug

09-02-2018

MudSweatTrails heeft weer een nieuwe NS trail uitgebracht! Heb je de sportiviteit een beetje verloren na een goede start van 2018? Pak je hardloopschoenen dan maar weer snel uit de kast en start met deze nieuwe NS trail! Deze loop je tussen station Rhenen en station Driebergen. 


De trail is iets minder dan 30 km lang, een prachtige route door het landschap van de Utrechtse Heuvelrug. De route is slechts 10% op asfalt, alleen het begin en het einde. De rest van de route is alleen maar op onverharde weg; extra leuk! 


Wil je wat extra uitdaging? Doe dan mee met het Open Klassement van MudSweatTrail van deze trail. Loop jij als snelste de trail en heb je dit vastgelegd met foto’s? Dan eindig je bovenaan het klassement. Je kan tot 28 februari hieraan deelnemen. Maar ook na 28 februari is het nog mogelijk om deze trial te lopen. 


Klik op onderstaande link om de hele trail te bekijken en de GPS te downloaden: https://www.mudsweattrails.nl/ns_utrechtse_heuvelrug_trail/


Dus haal die hardloopschoenen uit de kast, stap in de trein en wie weet sta jij straks bovenaan in het klassement… Succes!!