Eropuit in de herfstvakantie

16-10-2017Het is weer herfstvakantie. De bladeren vallen van de bomen
en de kinderen zijn een weekje thuis. Hoewel veel uitjes in de herfstvakantie
in het teken van de kinderen staan, vergeten we niet dat harde werkers ook een
dagje ontspanning verdienen. Dus wil jij leuke dingen doen? Hieronder volgt een
lijstje met voor ieder wat wils!

Legoworld
LEGO®World
is het grootste LEGO-spektakel ter wereld en vindt ieder jaar plaats in de herfstvakantie. LEGO®World biedt een hele dag bouwplezier voor het hele gezin. Een groots evenement met coole activiteiten, duizenden Lego steentjes en levensgrote bouwwerken! LEGO®World vindt plaats van 18 t/m 24 oktober in de jaarbeurs in Utrecht.

Chuggington
Een bezoekje aan het spoorwegmuseum is met de Chuggington doe-dagen extra speciaal. Is jouw kind ook gek van de serie Chuggington? Dan mag je dit evenement niet missen! Van 14 t/m 22 oktober kunnen liefhebbers van de levende treinen Wilson, Brewster en Koko zich hier helemaal uitleven. Je kunt een speurtocht doen, toffe knutselworkshops volgen, naar de Chuggington bioscoop, Chuggington liedjes zingen en nog veel meer.

Ontspannende wandelingen
In de zomer kan het soms te warm zijn voor een flinke wandeltocht. Hier heb je in de herfst minder last van. Trek er daarom in deze tijd van het jaar op uit voor een langere wandeltocht. Door de lagere temperaturen voel je je frisser en actiever. We hebben door heel Nederland gratis wandeltochten uitgezet, waarbij je de mooiste plekjes bezoekt.

Shoptochten
Zorg tijdens de herfstvakantie goed voor jezelf. In de vakantie heb je eindelijk de tijd om die leuke winterjas te kopen of die mooie schoenen waar je al de hele tijd naar verlangde. Ga er gezellig een dagje op uit en geef jezelf die verdiende boost. Wil je graag een andere stad op zoeken, maar weet je niet zo goed waar de leuke winkels zitten? Deze shoptochten leiden je naar een gevulde garderobe.


Wij wensen je alvast een hele mooie herfstvakantie! En.. Geniet van je tijd!