Loop jij dit weekend ook van Dam tot Dam?

12-09-2017

De Dam tot Dam wandeltocht en de Dam tot Damloop staan weer voor de deur. De Dam tot Damloop is meer dan alleen een hardloop wedstrijd. Met ruim 50 000 hardlopers en zo’n 250 000 toeschouwers, muziek, versieringen én ons enthousiaste Supporter van Bewegen team belooft het aankomend weekend een gezellige happening te worden.

Bij de Dam tot Damloop, zoals de naam al doet voorspellen, wordt er van de Dam in Amsterdam naar de Dam in Zaandam gelopen. Op zaterdag wordt er gelopen tijdens de Dam tot Dam wandeltocht en op zondag wordt er hardgelopen tijdens de Dam tot Damloop.

Ons Supporter van Bewegen team staat beide dagen op Station Zaandam. NS Hostessen wijzen de weg en zullen de lopers net die extra boost geven die ze nodig hebben om ze over de finish te loodsen.

Of je nu ontspannen wilt wandelen met vrienden, je persoonlijke record wilt verbeteren of gewoon voor de gezelligheid komt, het kan allemaal. NS verkoopt Dam tot Dam retour tickets met 20% korting. Zo kun je ontspannen reizen naar de start van de race en kom je misschien andere lopers tegen. Samen op pad is gewoon gezelliger. Dus, pak dit weekend de trein en #reisjefit.


Alvast in de stemming komen? NS heeft meerdere wandelingen in Amsterdam, kijk hier eens.