Fanatiek sportweekend voor de boeg!

29-08-2017

Trek je hardloopschoenen maar aan, want het hardloop seizoen is weer begonnen. Het Supporter van Bewegen team zal wederom veel aanwezig zijn op verschillende hardloop evenementen in binnen- en buitenland. Wij staan hier om jullie aan te moedigen, te voorzien van spelden voor je rugnummer, een poncho bij slecht weer en natuurlijk voor een onvergetelijk foto moment. Zien we jullie ook?

Airborne Wandeltocht 
'S -werelds grootste ééndaagse wandelevenement, de 71ste Airborne Wandeltocht vindt dit weekend plaats. Op zaterdag 2 september sluiten duizenden wandelaars op sportieve wijze de zomervakantie af in Oosterbeek. Zoals ieder jaar wordt de Airborne Wandeltocht gehouden ter herinnering aan de Slag om Arnhem in september 1944.

Een gezellige wandeltocht met een bijzonder tintje. De Airborne Wandeltocht is uitgegroeid tot veel meer dan enkel een wandeltocht. Behalve bij sportieve wandelaars is de tocht ook populair bij gezinnen en families. Veel groepen lopen mee, van militairen tot politiekorpsen en van scoutinggroepen tot schoolklassen. Een indrukwekkend geheel, waar ook veel supporters en uiteraard ons eigen NS supportteam bij aanwezig zal zijn.

Naast de fijne sfeer zit er ook een mooi verhaal achter de wandeltocht. De Airborne Wandeltocht is namelijk een eerbetoon aan de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats te Oosterbeek.

Deelnemers en bezoekers kunnen voor deze dag een retourtje bestellen van elk station binnen Nederland naar station Oosterbeek met 20% korting. 
https://www.ns.nl/producten/losse-kaartjes/p/airborne-wandeltocht-retour

Ten Miles Tilburg
Eén dag later staat de volgende groep sportievelingen klaar om de Ten Miles in Tilburg te lopen. Zowel nationaal als internationaal is er veel belangstelling voor dit hardloopevenement. Dit Tilburgse familie-evenement trekt elk jaar weer tienduizenden deelnemers en bezoekers. Het is een dag met duizenden recreanten en een fantastische sfeer door allemaal orkestjes en aanmoedigingen van een grote groep toeschouwers.

Ook tijdens dit evenement is ons supportteam aanwezig om er een onvergetelijke dag van te maken!