Libelle Zomerweek in Almere

08-05-2017


Van 15 tot en met 21 mei staat NS station Almere Poort in het teken van de 21e editie van de Libelle Zomerweek! Ga jij samen met je moeder, vriendin, zus of collega met de trein naar de Libelle Zomerweek? Dan staat het NS supportteam klaar om jou de weg te wijzen naar het evenemententerrein op het Almeerderstrand.


De Libelle Zomerweek staat in het teken van het Grote Geluk. Omdat NS jou als treinreiziger graag gelukkig maakt, kun je op station Almere Poort op de foto voor onze speciale Libelle fotowand. Daarna word je met een gratis pendelbus naar het terrein van de Libelle Zomerweek gebracht. Geniet van een uniek dagje shoppen, lachen met vriendinnen, meedoen met leuke workshops en meezingen met bekende artiesten. Maar ook: nieuwe producten proeven, Libelle-columnisten, schrijvers ontmoeten, de nieuwste mode- en beautytrends spotten, en nog veel meer!


Ben je op zoek naar meer shopinspiratie? NS heeft voor jou het gratis shoptochtenboekje ‘Shophoppen’ gemaakt. Deze kun je ophalen bij de informatiebalie op het station van Almere Poort. Hierin staan maar liefst 13 shoptochten in Nederland en net over de grens.


Samen met Libelle maakt NS er een onvergetelijk feestje van.