Bloesemtocht Geldermalsen

18-04-2017

Zaterdag 22 april is de 25e Rode Kruis Bloesemtocht in Geldermalsen! Ons team is weer aanwezig om de wandelaars een warm welkom te geven. We maken er een echt feestje van met live-muziek, winacties, fotohoek of maak kennis met de enige echte WandelBart. Kom jij ook?NS Supporter van Bewegen!
De start en finish van alle routes bevinden zich op twee minuten loopafstand van station Geldermalsen. Naast het regelen van praktische zaken, zoals extra in- en uitcheck poortjes, zal het NS Supporter van Bewegen-team klaarstaan om je te verwelkomen en te supporten. We maken er een echt feestje van met live-muziek, winacties, fotohoek of maak kennis met de enige echte WandelBart. Na afloop zullen we jou feliciteren met je prestatie. Kom langs voor een leuk aandenken, zoals een gratis mooie foto. 
Heb je deelgenomen aan de winactie bij WandelBart? Lees dan hier de voorwaarden.


De Bloesemtocht
Een prachtige tijd van het jaar is aangebroken: de Bloesemtijd. In het voorjaar kleurt de bloesem van de vele fruitbomen de Betuwe. Bij de Rode Kruis Bloesemtocht loop je dwars door boomgaarden en kan je van dichtbij genieten van de pracht van de bloesem. Loop daarom mee met de Bloesemtocht in Geldermalsen en geniet van de prachtige natuur door een gezellige wandeling te maken door de Betuwe, samen met meer dan 20.000 deelnemers.


Jubileum: 25e editie
In het jubileumjaar doet de organisatie er alles aan om er een plezierige wandeltocht van te maken. Naast de prachtige omgeving, keuzes uit maar liefst 8 afstanden variërend van 8km t/m 40km (en zelfs een speciale rolstoeltocht), worden ook faciliteiten geboden. Zo zijn er diverse horecafaciliteiten, uitgebreide sanitaire voorzieningen, is er volop muziek langs de route en op het aankomstterrein en wordt er veel aandacht besteed aan de veiligheid en gezondheid van de wandelaars op het parcours.


Loop voor het goede doel
Met de inkomsten worden sociaal zwakkeren in onze samenleving gesteund: chronisch zieke, gehandicapte en eenzame mensen in de samenleving. De Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht zet zich jaarlijks in voor een zo hoog mogelijke bijdrage voor dit goede doel.
Meer informatie en tickets: http://rodekruisbloesemtocht.nl/