DVV Antwerp 10 Miles & Marathon

13-04-2017


Deelnemers reizen gratis naar de start van de Antwerp 10 Miles & Marathon!
Loop je zondag 23 april de Antwerp 10 Miles & Marathon? Dan hebben we goed nieuws! Op vertoon van je startbewijs (e-ticket) kun je op deze dag gratis met de Intercity Brussel naar Antwerpen reizen én weer terug. Deelnemers reizen gratis, supporters kopen wel gewoon een treinkaartje.


Reizen met je startbewijs
Je startbewijs (eticket dat je hebt ontvangen van de evenementenorganisatie) is zondag 23 april 2017 geldig als treinkaartje voor de Intercity Brussel.
Dit geldt alléén voor de Intercity Brussel tussen station Amsterdam Centraal en station Antwerpen Centraal. Je kunt dus niet gratis reizen met de stoptrein Roosendaal – Antwerpen.


Ga mee in de sportcoupé
Sta je straks aan de start van de 10 Miles? Reis dan mee met onze sportcoupé! Wat is nou leuker dan samen met andere hardlopers te reizen naar Antwerpen?
Het NS Supporter van Bewegen team heet je graag welkom in de achterste coupé van de Intercity Brussel die om 09:52 vanaf Amsterdam Centraal vertrekt.
Zo brengt ons team je alvast in sportieve sferen, kun je een foto laten maken die je direct mee kunt nemen, krijg je warming-up tips voor in de trein en kom je alvast in contact met mede-deelnemers. Ondertussen word je comfortabel naar de startstreep gebracht. Kortom, de sportiefste en gezelligste trein naar Antwerpen, mis ‘m niet!
 
De verdere vertrektijden van de NS sportcoupé: 10:08 vanaf Schiphol Airport, 10:40 vanaf Den Haag HS, 11:09 vanaf Rotterdam Centraal, 11:23 vanaf Dordrecht en 11:48 vanaf Roosendaal. Je bent dan op tijd in Antwerpen voor de start van de eerste wave om 14:30 uur.


Door de poortjes
Stap je op bij een station waar alle poortjes zijn gesloten? Van de organisatie heb je een QR-code ontvangen in je mail, gebruik deze om de poortjes te passeren.
Je supporters checken wel gewoon in met hun eigen vervoersbewijs.
Deze speciale code werkt alleen op zondag 23 april 2017. Deze code heb je nodig op de stations Rotterdam Centraal, Dordrecht en Roosendaal.

                                                                                                                        
Gebruiksvoorwaarden
- Geldig op zondag 23 april 2017, de hele dag.
- Geldig voor 1 persoon.
- Alleen geldig in de Intercity Brussel tussen Amsterdam CS en Antwerpen CS en vice versa.
- Opstappen kan op Amsterdam Centraal, Schiphol, Den Haag HS, Rotterdam Centraal, Dordrecht en Roosendaal.
- Geen restitutie van reeds gekochte treinkaartjes.
- Geen recht op de ‘geld terug bij vertraging’ regeling.
- Geen recht op samenreiskorting.