Gaat onze sprintster weer voor goud?

11-09-2015

Vrijdag 11 september om 20:32 is het zover. Het moment dat heel Nederland hoopt het weekend knallend in te kunnen gaan. Het moment dat topatlete Dafne Schippers wéér voor goud gaat. Brussel dient als eindstation voor deze sprintster tijdens haar dienstregeling van 2015. Dit is namelijk waar de laatste race van de Diamond League Games vanavond zal plaatsvinden. Voor Dafne wordt dit haar eerste officiële 200 meter sinds de gouden race in Beijing.
Het belooft een pittige tweestrijd te worden tussen Dafne Schippers en Allysson Felix. De 29-jarige Amerikaanse sprak hier eerder deze week nog zeer zelfverzekerd over: ‘In vorige races heb ik meestal gewonnen van Schippers’. Toch zijn wij niet overtuigd dat haar dit vanavond weer gaat lukken. De beste tijd gelopen door Felix op de 200m stamt al uit in 2012, toen zij een tijd liep van 21.69 seconden. Dafne daarentegen liep slechts een paar weken terug nog de geweldige tijd van 21.63 seconden. Game on!
 

 

Supporter van bewegen gelooft in de kracht van Nederlandse bescheidenheid en natuurlijk in Dafne. Wij wensen haar vanavond dan ook ontzettend veel succes!