[LINDA] Brrrrrrr wat een kou..

15-11-2016

Weer een week vol beweging voorbij. De afgelopen week was het weer heerlijk om hard te lopen, iets aan de frisse kant, maar dat zorgt er voor dat je je lekker warm loopt en niet oververhit thuis komt. Ik denk dat een positieve uitwerking heeft op het feit dat je je run langer kan volhouden. Afgelopen week was dan ook een goede week voor mij! 

Mijn eerste run deed ik op dinsdag. Zelf was ik erg moe dus heb er een korte run van gemaakt, waarbij ik wel de hele weg heb hardgelopen. Goed naar je lichaam luisteren is iets wat ik belangrijk vindt tijdens het hardlopen, dus als ik moe ben besluit ik voor een kleiner rondje te gaan. 


 Mijn tweede ronde was op vrijdag, en ging super! Dwars tussen de weilanden door genieten van de rust en muziek. Waar mijn telefoon dus wel een beetje last van heeft is de kou.. Met dit weer valt mijn telefoon gewoon uit wanneer het te koud is, zo van.. Tja, ik heb hier geen zin meer in. Zelf weet ik dus niet precies of ik deze run nou sneller of langzamer heb gedaan dan de keer daarvoor… Balen!