Doe mee aan een Urban Trail

27-10-2016

Ben jij dol op hardlopen én op het stadsleven? Wil jij een stad op een andere manier verkennen? Komen op plekken waar je anders nooit komt? Dan hebben wij een tip voor je. Doe mee aan een Urban Trail!

Wat is een Urban Trail precies?
Een Urban Trail is een hardloopevenement, maar dan net even anders. Hier draait het om experience boven prestatie. Het leuke aan een Urban Trail is namelijk dat iedereen mee kan doen! Er zit geen wedstrijdelement aan een Urban Trail, het draait puur om lekker bewegen en een stad op een sportieve manier (her)ontdekken. Sport, cultuur en toerisme komen bij deze nieuwe ervaring samen.

Meedoen aan een Urban Trail biedt je een unieke ervaring op een stedelijk parcours. Je komt als deelnemer langs, en zelfs dóór, unieke stedelijke locaties, gebouwen en monumenten. De trail is zo’n 10 tot 12 kilometer. Tijdens de trail stuit je constant op verassingen, je ervaart nieuwe prikkels en ziet een stad op een compleet andere manier!

Als NS en Supporter van Bewegen brengen wij je graag naar de Urban Trails met de trein. Houd onze website in de gaten want binnenkort volgt meer nieuws!