[LINDA] 5 kilometer in 5 weken

22-10-2016

De herfst is gekomen in Nederland. Wát een stom weer, regen, wind, BAH. Het is me deze week ook niet gelukt om drie keer hard te lopen afgelopen week. Dit komt door een combinatie van een drukke week en dit weer. Ik merk heel erg aan mezelf dat ik het moeilijk vind om mezelf met dit weer te motiveren om de deur uit te gaan. Jammer, jammer. 


Maar... De twee runs die ik heb gelopen waren wel lekker! Twee keer hetzelfde rondje, de eerste keer liep ik samen met mijn hardloopbuddy en de tweede keer alleen. Beide keren liep ik 5,2 kilometer. De eerste keer ging het voor mijn gevoel echt super slecht, wat uiteindelijk nog meeviel, pfieuw. Wel had ik voor mezelf al meteen besloten dat ik deze week dit rondje sowieso nog een keer wil doen en dan beter. Dit heb ik gedaan. De eerste keer liep ik het in 7:53 minuten per kilometer en de tweede keer 6:48 minuten per kilometer. Een minuut sneller per kilometer. Dus CHECK doel bereikt. 


Volgende week sleep ik mezelf drie keer naar buiten om te gaan hardlopen, regen of geen regen. We zijn immers niet van suiker! Benieuwd of het me lukt? Check het volgende week.