[LINDA] Week 4

14-10-2016

VIER WEKEN. Zo lang ben ik al bezig ben om mijn conditie op te krikken. En, ik moet zelf toegeven, dat dit zijn vruchten langzaam gaat afwerpen. Aan mezelf merk ik dat het me steeds makkelijker afgaat, iedere keer kom ik een stukje verder en daag ik mezelf uit om verder te lopen. De afstand waar ik tijdens mijn eerste run zielsgelukkig was dat ik me mocht omdraaien, ren ik met een big smile voorbij.


Maandag 
Deze dag had ik niet veel tijd om hard te lopen, toch heb ik tussen afspraken in mijn motivatie weten te vinden om toch dat rondje te gaan lopen. Onverwachts ging dit super lekker. Ik moest snel zijn dus heb iets meer hardgelopen dan normaal. Wanneer ik zelf aanvoelde dat ik iets rustiger aan moest doen heb ik dit gedaan. Het laatste stuk ben ik iets langzamer gaan joggen, en een goed stuk uitgewandeld. Toen ik mijn thuisfront bereikt had heb ik hier een cooling down gedaan en met een goed gevoel verder gegaan met mijn leven. 


Woensdag 
Woensdag was ik iets te enthousiast. Ik ging net te snel na het avondeten rennen, waardoor ik hier last van had tijdens mijn run. Dit was dus niet de beste run, maar uiteindelijk toch blij dat ik ben gegaan: weer een leer voor de volgende keer. 


Vrijdag
Deze dag stond de 'bruggenloop' in Nijmegen op het programma. Een run van 5,2 km via de bekende Waalbrug over het nieuwe eiland Veur-Lent, die tussen de Waal en de nieuwe spiegelwaal ligt, terug via de spoorbrug over de waalkade weer richting het Keizer Trianusplein. Het was een best zware run, omdat je trap op en trap af gaat, maar toch heb ik dit, samen met mijn hardloopmaatje, gedaan in 7,53km/uur. Dus, al met al een mooie prestatie. 


Volgende week vrijdag weer nieuwe hardloopavonturen!