[LINDA] Nieuwe week, nieuwe stappen

08-10-2016

Ik ben al bijna een hardloopSTER, voor mijn familie en vrienden dan. Het begint steeds meer te voelen als écht hardlopen. Afgelopen week heb ik telkens drie minuten hardgelopen, en één minuut gewandeld. Ik loop vaak op dezelfde weg, en draai om wanneer ik op de helft van mijn run zit. Het grappige is dat ik nu bijna het dubbele loop van wat ik de eerste keer liep, in dezelfde tijd. H-e-e-r-l-i-j-k gevoel.

 
Afgelopen week heb ik een onwijs drukke week gehad, en de runs van afgelopen week waren best zwaar. Het wordt kouder en vind het lastig wat ik nou aan moet doen zonder dat ik het bloedheet heb of juist net te koud. Met deze temperaturen loop ik met een lange broek en een shirt en een jasje met lange mouwen. Wanneer ik het te warm heb rits ik het jasje open of doe ik deze uit.


Afgelopen maandag rende ik in de avond rond een uur of 8. Ik had bij een vriendin gegeten en heb deze dag voor het eerst in de regen hardgelopen, alles moet een eerste keer zijn. Eigenlijk vond ik het best lekker. Het was een soort miezer regen, die je lekker afkoelde tijdens je run. 
Mijn run van woensdag. Dit was een dag dat ik gewoon eventjes geen zin had om hard te lopen. Toch heb ik mezelf in mijn hardloopschoenen gehesen, en kwam met een tevreden gevoel thuis. 
Mijn vrijdagrun, die kwam er niet van. Vandaar dat mijn blog vandaag online staat in plaats van gisteren. Ik was pas laat thuis en vond het geen fijn idee om in het donker hard te lopen. De drie minuten hardlopen en één minuut wandelen afwisselen ging vandaag weer helemaal goed. Ik merk echt aan mezelf dat mijn conditie steeds beter begint te worden. 

Volgende week loop ik telkens vier minuten hard en wandel één minuut. Over een weekje lezen jullie hier alles over, wish me luck!